trafic

 

miercuri, 2 noiembrie 2016

Despre statutul familiei și al căsătoriei în legislația europeană

0 comentarii
Vă recomand un documentar despre simpozionul media  "O criza de Constiinta? Identitatea europeană la răscruce", organizat de ADF International la Bruxelles, în luna octombrie 2016.
Organizația juridică ADF International apără dreptul oamenilor de a-și exprima și de a-și manifesta liber credința religioasă.
ADF International are statut consultativ la Organizația Națiunilor Unite, acreditare la Parlamentul European, la Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene și la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa. ADF International a intervenit și a consiliat în mai mult de 50 de cazuri în fața Curții Europene a Drepturilor Omului.

Mai jos puteți urmări Partea I: Statutul familiei si al căsătoriei în legislația europeana.
Invitati: dr. Adina Portaru, avocat ADF International, Sophia Kuby, Director UE Advocacy ADF International (Bruxelles)şi Andreas Thonhauser, Director de Comunicare ADF International (Viena).

Emisiunea a fost realizată de TVR/ Universul Credintei/ 30 octombrie 2016. (Traducerea: Ioana Ghiţescu; Director de Imagine: Ion Cristodulo; Redactor: Rafael Udriște)

https://www.youtube.com/watch?v=HqgUMMxUq5A

https://www.youtube.com/watch?v=HqgUMMxUq5A






.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.