trafic

 

marți, 19 mai 2015

Sâmbătă: Parastas pentru călăii totalitarismului comunist

1 comentarii


FEDERATIA FOSTILOR DETINUTI POLITICI LUPTATORI ANTICOMUNISTI ANUNŢĂ:



Noi, supravietuitori ai gulagului de exterminare, victime sacrificate de regimul de dictatură proletara, ridicam parastas pentru iertarea si pomenirea dupa numele lor a celor care ne-au infometat, torturat si ucis camarazii, indeplinind legamantul sacru al celor care si-au dat obstescul sfarsit in urma schingiuirilor si care cu ultima suflare ne-au cerut “NU NE RAZBUNATI!”.


Ca buni crestini noi i-am iertat pentru crimele perpetuate impotriva noastra si pentru raul si suferintele pe care le-au indurat familiile noastre. Daca nu putem sa ii iubim, incercam sa nu ii uram.

Pentru că ceea ce au facut rau acestei tari depaseste limitele puterii nostre de intelegere si iertare, vinovatii vor raspunde in fata Justitiei Supreme care este dreapta si care nu poate fi mintita.

In acelasi timp, cerem si noi iertare Bunului Dumnezeu pentru ca nu putem uita si sustinem cu tarie ca acest popor care a fost schingiuit nu are voie in veci sa uite ca a fost victima celui mai satanic si criminal totalitarism, cunoscut sub numele de comunism, care a depasit in cruzime si numarul victimelor fascismului national socialist.

Victime: fascismul a lasat mostenire o crima impotriva umanitatii impardonabila care insumeaza, dupa estimari oficiale ale comunitatilor evreiesti, 6 milioane de suflete nevinovate. Calaii au fost judecati de catre un tribunal international al marilor puteri si si-au primit pedeapsa. Comunismul a semanat in calea lui 200 milioane de suflete nevinovate, lasand mostenire umanitatii acest holocaust pentru care nu a fost nimeni tras la raspundere si niciunuia dintre calai nu i s-a clintit un fir de par, sub obladuirea acelorasi mari puteri care, ca de obicei, au inchis ochii si ne-au astupat gura pana astazi.

Desi nu si-au marturisit pocainta, noi ne rugam pentru ei, pentru iertarea lor.

Dumnezeu sa ii ierte!

Faca-se voia Domnului!

Parastasul se va oficia sambata, 23.05.2015 la ora 9, la Biserica Sf. Ilie Gorgani.

Un comentariu:

Mihai Floarea spunea...

Dumnezeu să vă primească rugăciunile!
Vă felicit pentru inițiativa creștinească!
Prof. Mihai Floarea

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.