trafic

 

sâmbătă, 26 aprilie 2014

Miza alegerilor euro-parlamentare

0 comentarii
Ieri a început campania electorală pentru europarlamentare, dar, cu excepţia Noii Republici, toată lumea tace mâlc. 

O tăcere vinovată, întru totul asemănătoare cu tăcerea complicilor la un asasinat, domnește peste țară din prima zi a campaniei pentru alegerile europarlamentare.

Este o tăcere profund suspectă, o omertá tipic mafiotă despre ceea ce constituie miza reală a alegerilor  europarlamentare din acest an: revizuirea tratatelor UE și menținerea sau renunțarea la statul național.

Foarte pe scurt, miza alegerilor din acest an este: vom trăi pe mai departe într-o Europă a  națiunilor suverane, în care instituțiile de la Bruxelles vor fi supuse controlului democratic la nivel național, sau, dimpotrivă, vom avea o Europă a ficțiunilor federaliste, în care statele naționale vor fi înlocuită de un super-stat federal numit Statele Unite ale Europei?

V-a informat cineva despre ceea ce ar însemna pentru fiecare dintre noi renunțarea la suveranitatea națională și trecerea la un supra-stat federal european?
V-ați gândit vreodată că birocrații europeni care astăzi au interzis țăranilor să-și mai vândă laptele pe piața liberă, mâine, poimâine, în Statele Unite Populare și Socialiste ale Europei, având la dispoziție banii obținuți din impozitarea directă a contribuabililor (da, într-o federație veți mai plăti un rând suplimentar de impozite către guvernul federal de la Bruxelles!) și mijloacele de forță date de o poliție, armată și o justiție federală vor putea să vă impună orice le trece dumnealor prin cap? 
Mai multe reglementări birocratice, mai multe taxe, mai mult socialism (fie și cu o nuanță populară), cote de “gen” în firmele private, operații de schimbare de sex plătite din bani publici, mai multă “anti-discriminare” pe cap de locuitor, educație sexuală obligatorie pentru copii voștri din clasele primare, căsătoria între persoane de același sex, ba poate că și înlocuirea reacționarelor cuvinte “tată” și “mamă” cu termenii “corecți politic” “Partener A” și “Partener B”!
Citiţi articolul lui Corneliu Berari de pe nouarepublica.ro.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.