trafic

 

joi, 6 martie 2014

Săptămâna pentru Conștientizarea Creierului

0 comentarii
Între 10 si 14 martie 2014 are loc evenimentul „Creier pentru societate” organizat in cadrul „Saptamanii pentru Constientizarea Creierului”, cunoscuta international ca „Brain Awareness Week” (BAW). La eveniment si-au anuntat prezenta personalitati de varf ale stiintei, gandirii si culturii din Romania. Accesul la eveniment este deschis publicului larg.
 Evenimentul „Creier pentru societate” se va desfasura la Facultatea de Medicina, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, B-dul Eroii Sanitari nr. 8, Bucuresti si este organizat de Societatea Nationala de Neurostiinte in parteneriat cu SOMS – Organizatia Stiintifica a Studentilor la Medicina si Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”.
Programul evenimentului incepe in 10 martie cu Ziua deschisa a Laboratorului de Neurostiinte, continua cu sesiuni stiintifice interactive in intervalul 12 – 13 martie si se incheie in data de 14 martie printr-o competitie de prezentari studentesti si o conferinta urmata de o masa rotunda de dezbateri. La conferinta si-au anuntat participarea personalitati de varf ale stiintei, gandirii si culturii din Romania: Acad. Solomon Marcus, Acad. Mircea Malita, Acad. Ioan Dumitrache, Prof. Alexandru Mironov, Prof. Gheorghe Stefan, Prof. Adrian Curaj, Prof. George Litarczek, Prof. Dumitru Constantin-Dulcan, Prof. Andrei Dorobantu, Prof. Leon Zagrean, Lector Dr. Adrian Sorin Mihalache,  Dr. Ovidiu Brazdau si  Conf. Mihai Moldovan.
Sponsor principal al evenimentului este Federatia Societatilor Europene de Neurostiinte FENS. Participarea la eveniment este libera si deschisa tuturor celor interesati. Inregistrarea la conferinte nu este obligatorie. Programul complet al “Saptamanii pentru Constientizarea Creierului” poate fi consultat pe site-ul Societatii Nationale de Neurostiinte. Pentru informatii suplimentare va invitam sa accesati site-ul www.snn.ro, sa scrieti la contact@snn.ro sau sa telefonati la +40 213 120 880.
Despre DANA si Saptamana pentru Constientizarea Creierului
„Saptamana pentru Constientizarea Creierului” este o campanie globala initiata de DANA, o fundatie filantropica privata care sustine cercetarea creierului prin finantari, publicatii si programe educative. „Saptamana pentru Constientizarea Creierului” urmareste cresterea constientizarii in randul opiniei publice si a factorilor de decizie a importantei cercetarii in domeniul neurostiitelor, a progresului de ultima ora in intelegerea mecanismelor de functionare ale creierului normal si patologic si a problemelor cu care se confrunta cercetatorii care genereaza acest progres.
sursa: complexity.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.