trafic

 

duminică, 5 ianuarie 2014

Cum finanțăm deficitul demografic

0 comentarii
Pe 22 dec. 2012 ministerul Sănătății a publicat pe site două proiecte de HG privind pachetul medical de bază și programele naționale de sănătate (PNS), care au putut primi „observații și propuneri în termen de 10 zile”, conform legii.
Pe 23 dec. 2012 MS publică proiectul cu „lista compensatelor”, iar pe 27 dec. 2012 – STRATEGIA NAȚIONALĂ DE SĂNĂTATE 2014-2020 (Sănătate pentru prosperitate), cu acelasi termen pentru „propuneri”, de 10 zile. Înțeleg de ce legiuitorul s-a făcut că uită că există și zile libere în calendar…
Cele patru documente trasează o politică de sănătate publică, care nu ține cont de îngrijorările manifestate de-a lungul timpului de societatea civilă față de realități obiective: deficitul demografic, vaccinările, ce poartă aici epitetul „obligatorii”, și modul în care este propusă educația sexuală, ca materie în școli, dar și ca „serviciu” în cabinetul medical, adresat minorilor. Mai mult, politica propusă va materializa obiectivele celor ce afirmă că drepturile sexuale sunt drepturi ale omului, în principal lobby-ul pro gay.
Citiți articolul integral pe rostonline.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. așteaptă moderarea.